4-5.08.2017 Black Sea Storm: 1914, Nabaath, Daemonium, Deathincarnation, MartYriuM @ Затока, Одеська обл., Україна

4-5.08.2017 Black Sea Storm: 1914, Nabaath, Daemonium, Deathincarnation, MartYriuM @ Затока, Одеська обл., Україна

У рамках культового фестивалю Metal Heads' Mission з 4 на 5 серпня відбудеться BLACK SEA STORM, на якому виступатимуть 1914, Nabaath, Daemonium, Deathincarnation та MartYriuM. Нічна подія якнайкраще сприятиме створенню атмосфери, дозволивши розкрити усю міць і похмуру силу блек-металу.

1914, blackened death, doom, sludge metal (Львів, Україна)

1914 розповідають про важкі події Першої світової війни, поєднуючи у своїй творчості блек- із дет-, дум- і сладж-металом. На прийдешньому BLACK SEA STORM гурт, який влаштовує зі своїх виступів справжні шоу, проведе слухачів крізь страшні моменти історії, майстерно відтворивши на сцені напружену атмосферу смертельних баталій.

1914 – гурт, сформований у 2014 році у Львові (Україна). У музиці колективу поєднані характерні риси блеку, дету, думу і сладж-металу.

Дискографія:

"Caught in the Crossfire", сингл, 2014
"Frozen in Trenches (Christmas Truce)", сингл, 2014
"Zeppelin Raids", сингл, 2015
"Eschatology of War", лонгплей, 2015-го, Archaic Sound
"Ich hatt einen Kameraden", спліт, 2016, Archaic Sound
"Eschatology of War / Für Kaiser, Volk und Vaterland", компіляція, 2016, Mazzar Records
"Für Kaiser, Volk und Vaterland!", міні-альбом, 2016

Офіційні посилання:

https://www.facebook.com/1914band
https://x1914x.bandcamp.com/
https://vk.com/club79079260
https://www.reverbnation.com/a_1914
https://soundcloud.com/1914band
https://www.youtube.com/channel/UCIi5hWkPUWkWUXRN7KDKQiA

NABAATH, black metal (Kиїв, Україна)

Потужна стіна бластбіту, різкі гітари і лютий вокал – все це характерні складові музики NABAATH, які дозволяють критикам високо оцінювати майстерність учасників гурту з релізом кожного нового альбому. Технічні і надшвидкі партії, що розрізають повітря, немов гарячу сталь, зададуть бойовий настрій на всю ніч івенту BLACK SEA STORM.

NABAATH – блек-метал-гурт, сформований в Обнінську (Росія) у 2002 році, наразі колектив базується у Києві (Україна). Назва походить від слова "набат" (сигнал загрози, лиха).

Дискографія:

"Eternal Silent Forest", демо, 2003
"Back of Beyond", лонгплей, 2007, SFC Records
"War Blasphemy!", демо, 2008
"Central-a-Triangle", лонгплей, 2011, Noizr Productions
"Nuclear Satan", сингл, 2013, Noizr Productions
"Common Graves", лонгплей, 2015, Noizr Productions

Офіційні посилання:

http://nabaath.com/
https://www.facebook.com/nabaath.official
https://vk.com/nabaath
https://nabaath.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/NABAATH
https://soundcloud.com/nabaath
https://twitter.com/nabaath

DAEMONIUM, black metal (Кривий Ріг, Україна)

Демонічна назва гурту DAEMONIUM чудово розкривається під час кожного виступу – фронтмен колективу Tenebrath, завдяки своїй неймовірній пластиці і гнучкості, приковує до сцени погляди здивованих і вражених глядачів. Шоу доповнює похмура атмосферна музика і грубий вокал, виконуючий пісні відповідної тематики про одержимість, екзорцизм, окультизм і богохульство.

DAEMONIUM – блек-метал-гурт із Кривого Рогу (Україна), заснований у 2011 році. Свій жанр самі учасники колективу визначають як "хорор-блек-метал".

Дискографія:

"Daemonium", демо, 2012
"Ім'я мені Легіон", лонгплей, 2014 року, лейбл Bloodred Distribution

Офіційні посилання:

https://www.facebook.com/Daemonium-317749851617632/
https://vk.com/daemonium_band_official
https://www.reverbnation.com/daemoniumband
https://www.youtube.com/channel/UCnMSCLd_NQrrCoZbqgO0O2w

DEATHINCARNATION, black/death metal (Черкаси, Україна)

DEATHINCARNATION занурить слухачів у "вир мороку і попелу, проїде по душам сталевими гусеницями бластбітів, схопить за горло кігтями ламаних рифів і залишить падати у порожнечу під моторошні звуки гімнів незворотного переродження". Зустрічайте DEATHINCARNATION вперше на MHM!

DEATHINCARNATION – блек/дез-метал-гурт із міста Черкаси (Україна), був утворений у кінці 2006 року двома братами, гітаристом/вокалістом Костянтином і барабанщиком Станіславом 'Satason'.

Дискографія:

"Deny Myself", демо, 2007
"Hammer A Nail", промо, 2008
"Deny The Lies", лонгплей 2009, лейбл Nocturnus
"Putrid Stench Of Servility", демо 2009
"Roar From Within", лонгплей, 2011, More Hate Productions
"Visceral Hate", міні-альбом, 2012
"Pandemic Blight", лонгплей, 2015, More Hate Productions

Офіційні посилання:

http://vk.com/deathincarnation
https://soundcloud.com/deathincarnation

MARTYRIUM, melodic black metal (Лука, Мальта)

У рамках європейських гастролей на BLACK SEA STORM виступатимуть мальтійці MARTYRIUM! Відвідувачів MHM очікує епічне шоу від однієї з найбільш неординарних метал-команд, у складі якої одразу дві чарівні фронтвумен. Музика гурту – це суміш зловісних оркестровок, демонічного гроулу, змінюваного мелодійним сопрано, і похмурого атмосферного блек-металу. Не пропустіть цього літа виступ MARTYRIUM на MHM!

MARTYRIUM – мелодик/блек-метал-гурт, заснований у 1999 році музикантом Count Mortem у Лукі, Мальта.

Дискографія:

"Withering in Voluptuous Embrace", лонгплей, 2002 American Line Productions
"The Carnage Lit by Darkness", лонгплей, 2005, American Line Productions
"Awakening the Ancient", лонгплей 2010, Witchcraft Records
"Destiny Wore a Bondage Mask", лонгплей, 2016, Art Gates Records

Офіційні посилання:

http://www.martyrium.co/
https://www.facebook.com/Martyriumhorde
http://www.reverbnation.com/martyrium
https://www.youtube.com/channel/UCo5czwFMeBwxAvkZe0_KdTQ

Metal Heads' Mission. Mayak edition проходитиме 2-6 серпня на чорноморському узбережжі, базі відпочинку "Затока", с. Затока, 60 км від міста Одеса, Україна.

Квитки — https://www.concert.ua/eventpage/metal-heads-mission

Вартість квитка у касах на всі дні фестивалю (включаючи Black Sea Storm і Afterparty):

до 1 липня — 550 грн
до 24 липня — 600 грн

Вартість квитка на фестивалі на всі дні (включаючи Black Sea Storm і Afterparty) — 666 грн
Вартість одноденного квитка або квитка на Black Sea Storm (продаж тільки на фестивалі) — 250 грн
Діти до 12 років — безкоштовно, у супроводі дорослого

Зустріч на Facebook, VK
Офіційний сайт: http://mhmfest.com/
Black Sea Storm у Facebook, VK

Коментарі

УВАГА: Беззмістовні або упереджені коментарі можуть бути видалені модератором, а автор таких коментарів може бути забанений.