Check 'Em All: Дез-метал-релізи від Ulcest, The Forbidden Ritual, Ex Dementia і Monstrath

У даній добірці ми зібрали чотири релізи, які будуть цікаві любителям технічних пасажів і якісного звучання. До вашої уваги — нова музика від Ulcest (Нідерланди), The Forbidden Ritual (Індія), Ex Dementia (США) і Monstrath (Бразилія).

Ulcest — "Ulcest"

Вельми багатообіцяючий дебют від нідерландської команди Ulcest, який зайде на ура шанувальникам Gojira і Gorguts. Однойменний альбом гурту — добре зведений реліз із щільним звучанням, технічними партіями і похмурою, суворою атмосферою. Що примітно, абсолютно все, що пов'язано з релізом, від оформлення до міксингу і мастерингу, було виконано самими учасниками колективу.

The Forbidden Ritual — "Tearfrost"

"Tearfrost" — дебютний EP від The Forbidden Ritual — гурту з міста Дехрадун, що на півночі Індії, який грає прогресив/мелодик-дез-метал. "Tearfrost" — цікавий представник свого жанру, качовий, з приємною мелодикою (окремо варто згадати гітарну партію в "Lake Of The Decayed", яка навіває думки про найбільш яскравих блюзових виконавців), хорошим рівнем виконання, а також продакшеном матеріалу. Місцями, звичайно, відчуваються легкі запозичення від більш іменитих колег, наприклад, початок пісні "Ruth" може викликати у вас асоціації зі "Slaves Shall Serve" Behemoth. Але сподіваємося, що як і нам, це особливо не вплине на ваше враження від прослуховування.

Ex Dementia — "Crack the Coffin"

"Crack the Coffin" — третій альбом у скарбничці американської гурту Ex Dementia. Новий реліз колективу — це брутальний дез-метал із характерними для цього жанру технічними швидкісними партіями, добре зіграними музикантами групи, горловим вокалом і відповідною тематикою — в коротких 2-х, максимум 3-хвилинних піснях співається про труни, кров, черепа і бійню. Судячи з усього, особливий вплив на учасників колективу також мала американська хардкор- і панк-школа, спадщина якої, по-перше, відобразилася на загальній атмосфері альбому, додавши йому помітного груву, і на триб'юті The Misfits — кавері на їх відому тему "Skulls". Також варто згадати, що "Crack the Coffin", побачивши світ через 8 років з моменту виходу останнього релізу Ex Dementia "The Red Mass", помітно виділяється на тлі свого попередника якістю запису і виконання.

Monstrath — сингл "Child of God"

Дебютне відео на дебютний сингл від бразильського гурту Monstrath, про який поки що в мережі можна знайти лише дуже суху інформацію. Наразі у колективу за плечима співпраця із невеликим шведським лейблом Downfall Records, виступ на концертах Nervosa у якості відкриваючої команди, а також вихід вищезгаданого синглу.