​Рецензія на сингл All My Sins "Zov iz Magle"
— 8/10

Буквально з перших секунд прослуховування я був вражений тим, наскільки сильно заголовний трек "Zov iz Magle" нагадує мені музику Mgla. Приємно усвідомлювати, що All My Sins черпають натхнення не від Watain, а від іншого сучасного блек-метал-гурту.

"Zoz iz Magle" — наповнений грувом реліз, який припаде до душі шанувальникам Mgla і Batushka, що нудяться в очікуванні їхніх нових альбомів. Сингл вирізняється мелодійним тремоло-рифом і фантастичною барабанною партією, що є відмінною рисою двох вищезгаданих гуртів. Говорячи про Mgla, на мене завжди справляла враження їх здатність використовувати дуже простий мотив, який навіть при багаторазовому повторенні не стає нудним завдяки невеликій зміні у партії ударних або того, як грається риф ("With Hearts Toward None VII" — чудовий цьому приклад), і All My Sins справляються з подібним завданням настільки ж вражаюче.

"Sa Dna" — b-сторона цього синглу. Ця композиція досить сильно відрізняється від титульного треку. Вона куди менш інтенсивна, починаючи з ембіентної гітарної партії, просоченої дилеєм і зловісним синтезатором, і закінчуючи переходом у похмурий ембіентний шугейз із хоровими вставками в дусі Batushka. В цілому "Sa Dna" нагадує мені A Perfect Circle, це пісня, яка більше покладається на текстури і розміреність, ніж на мелодику та інтенсивність звучання... до того моменту, поки в силу не вступає гнітючий середньотемповий фінал.

Маю відзначити, що дуже здорово бачити новий блек-метал-гурт, який готовий експериментувати, особливо беручи до уваги те, що більшість промо, які нам надходять, є лише переробками Darkthrone, Watain і Mayhem. Сподіваюся, що після цього синглу дуже скоро колектив випустить і повноформатний реліз, адже мені дійсно цікаво побачити, яким буде перший лонгплей All My Sins, з огляду на те, наскільки різними є обидві вище розглянуті композиції.

Рецензія — Dan, спеціально для Noizr Zine